Home » Retourneren

Retourneren

Wil je je bestelling terugsturen? Geen probleem!

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Je stuurt een mailtje naar info@vinntouch.com en vermeldt daarin het volgende:

  • Je naam;
  • Ordernummer;
  • Product(en) die je wilt retourneren;
  • Reden van retourneren (dit is niet verplicht maar helpt ons om onze service te verbeteren).

2. Je verpakt de bestelling goed bescherm (in de originele verpakking) en stuurt deze naar:

Vinntouch
Berg en dalseweg 209
6522 BK Nijmegen

 

Voorwaarden:

  • Je annuleert de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst.
  • Je verstuurt vervolgens de producten binnen 14 dagen retour.
  • Indien wij de producten onbeschadigd retour ontvangen krijg je het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terug.
  • Alleen de kosten voor het retour sturen naar ons zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,00 voor een brievenbuspakje en circa 6,50 voor een postpakket afhankelijk van de gekozen vervoerder . Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op via info@vinntouch.com

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Vinntouch zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Vinntouch geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vinntouch.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.